Како да одгледате среќни и одговорни деца?

Вашата најголема цел како родител, е да подигнете деца, кои ќе го најдат патот до успехот и среќата во животот. Децата, кои развиле чуство

Read more

Методот Монтесори во педагогијата

Д-р Марија Монтесори е родена во 1870 год. во Италија. Таа е доктор по медицина, педагог, психолог, хуманист и филозоф. Го завршила медицинското образование

Read more