Манифестацијата „100 000 поети за промена“ по осми пат

На 15 декември 2018 година со почеток во 19:00 часот во кино салата на Кафе бар Селект на осмото издание на меѓународната манифестација „100

Read more

Митко Гогов: Поетите се базата за заштитување на основните човечки постулати

Самата идеја на Светската унија на поети е обединување на поетите во светот во функција на подигање на свеста за потребата од целосен мир

Read more