Поетски конкурс на манифестацијата „100 Илјади поети за промена“

Распишани конкурсите за поезија и плакат за 9то издание на 100 Илјади поети за промена… Mанифестацијата „100 000 поети за промена“, во соработка со

Read more

Манифестацијата „100 000 поети за промена“ по осми пат

На 15 декември 2018 година со почеток во 19:00 часот во кино салата на Кафе бар Селект на осмото издание на меѓународната манифестација „100

Read more