Промоција на „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ на Александра Јуруковска

Излезе од печат втората книга „Медиумскиот егзил на книжевноста во македонската култура“ на Александра Јуруковска. Промоцијата ќе се одржи на 12 април (петок) во

Read more