Ретроспектива на македонски филмови во загрепското кино „Тушканац“

Ретроспектива на македонски филмови, со наслов „Панорама: Од ризницата на македонскиот филм“, од денес (4 октомври), па се до 9 октомври ќе се прикажува

Read more

„Фокус на македонски филмови во Грузија“ во Тбилиси

Од утре (вторник, 2 април), па се до четврток (4 април 2013 година), во Тбилиси (Грузија) ќе се одржи „Фокус на македонски филмови“. Настанот

Read more