Ретроспектива на македонски филмови во загрепското кино „Тушканац“

Ретроспектива на македонски филмови, со наслов „Панорама: Од ризницата на македонскиот филм“, од денес (4 октомври), па се до 9 октомври ќе се прикажува

Read more