„Фокус на македонски филмови во Грузија“ во Тбилиси

Од утре (вторник, 2 април), па се до четврток (4 април 2013 година), во Тбилиси (Грузија) ќе се одржи „Фокус на македонски филмови“. Настанот

Read more