Промоција на стихозбирката „Мајката на светот” од Марија Светозаревиќ

Промоција на стихозбирката „Мајката на светот” од Марија Светозаревиќ во сабота, (2 декември 2023), со почеток од 17:00 часот во Државното музичко училиште „Тодор

Read more