„Маџун“ од Влада Урошевиќ е избран за национален претставник за наградата Балканика

На конкурсот за избор на национален претставник за меѓународната награда „Балканика 2019“, годинава до организаторот, издавачката куќа „Магор“, пристигнаа следните 12 книги: 1. Петар

Read more

Владислав Бајац – главен гостин на Саемот на книга

Издавачката куќа “Mагор” со промоција на македонско издание на романот “Амам Балканика” на Владислав Бајац за кој ја доби престижната награда “Балканика”. Популарниот српски

Read more