Промовирана програмата „Лице в лице СЕНС“

На летната сцена на центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга викендов беше промовирана новата програма на уличното списание „Лице в лице“, насловена „Лице

Read more

Промоција на шестиот број на активистичкиот магазин “Лице в лице”

Промоција на шестиот број на активистичкото улично списание „Лице в лице“, во чии рамки премиерно ќе биде изведен уличниот перформанс кој го подготви Здружението

Read more

Промовирано уличното списание „Лице в лице“

Вчера (сабота, 15 септември, 2012 година) на Школка во Градскиот парк беше промовиран првиот број од уличното списание „Лице в лице“. „Лице в лице“

Read more