Изложба „Сајберкултура“ по повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби

Во Националната галерија на Македонија, објект Мала станица, утре (вторник, 21 декември 2021) со почеток во 12:30 часот, ќе биде отворена изложбата „САЈБЕРКУЛТУРА“, по

Read more