Јубилејна изложба – 30 години Ликовна колонија Галичник

На 9 октомври, 2019 година (среда) во 20.00 часот во Националната галерија на Македонија, објект Мултимедијален центар Мала станица ќе биде отворена јубилејна изложба

Read more