Лајка препорачува: За превенција од топлотен удар кај кучињата

Согласно високите температури во овој период од годината за да ги заштитиме милениците важно е најпрво да ги препознаваме симптомите, за потоа да им

Read more

Град Скопје со ново јавно претпријатие за третман на животните скитници

Советот на Град Скопје на денешната седница донесе одлука за формирање ново јавно претпријатие за хуман третман на животните скитници, а ќе го носи

Read more