Специјална проекција на македонскиот филм „Копање“

Долгометражниот игран филм „Копање“ на Мартин Иванов и Ивица Димитријевиќ денеска (четврток, 4 септември)ќе има специјална проекција во кино „Фросина“ во 18 часот во

Read more