Изложба „Мултиплицирана реалност“ на фамилијата Вујисиќ

Во галеријата „Коџоман“ во Струга вечерва (вторник, 21 август) ќе биде отворена изложбата „Мултиплицирани реалности“ на авторите Мирко, Лидија и Марко Вујисиќ во организација

Read more

Отворена реновираната галерија на МКЦ

Вчера (18 јануари, 2013 година, петок), по повод манифестацијата „Роденденот..“ во МКЦ беше  отворена изложбата на дела од трите генерации ликовни уметници на семејството

Read more