Изложба „Мултиплицирана реалност“ на фамилијата Вујисиќ

Во галеријата „Коџоман“ во Струга вечерва (вторник, 21 август) ќе биде отворена изложбата „Мултиплицирани реалности“ на авторите Мирко, Лидија и Марко Вујисиќ во организација

Read more