Педесетина актери во трка за актерската награда „Ристо Шишков“

Педесетина актери од вкупно десет претстави од Македонија и странство ќе се натпреваруваат на 26-тото издание на Фестивалот на камерен театар „Ристо Шишков“ за

Read more