Новогодишен концерт на хорот „Калистрат Зографски“

Црковниот хор „Калистрат Зографски“ од Струга вечерва (недела, 13 јануари) во центарот за култура „Браќа Миладиновци“ ќе одржи Божикен и новогодишен концерт. На програмата

Read more