Промовирана книгата „Како го читам Конески“ во Небрегово

Блаже Конески е великан на македонската граматика, на правописот на современата литература и е наддржавен авторитет, порачаа учесниците на денешната промоција на четвртата книга

Read more

Промоција на книгата „Како го читам Конески“

Фондацијата за македонски јазик „Небрегово“ ја издаде четвртата книга од својата едиција „Македонски збор“, која ќе биде промовирана во петок (7 септември) во пресрет

Read more