Горан Бреговиќ го проследија 3000 гледачи на Хераклеа

Во рамките на Битолското културно лето БИТ ФЕСТ, викендов во амфитеатарот на античкиот локалитет Хераклеја во Битола, во исклучителна атмосфера исполнета со над 3000

Read more