IN MEMORIAM: Почина Ѓоко Николовски

Почина Ѓоко Николовски – виолинист и концерт мајстор во Македонската опера и балет (1927-2019). Денес (1 март 2019) почина Ѓоко Николовски – виолинист и

Read more