Филмот за Фреди Меркјури гази на кино благајните низ светот

Филмот за Фреди Меркјури во првата недела од своето прикажување заработи 122 милиони долари… Биографскиот филм за Фреди Меркјури и рок-групата Квин – „Боемска

Read more