Народот плаќа за грешките на неспособните! Одговорност кога?

Дали некогаш некој политичар ќе сноси одговорност за неговите постапки? Постојано кога некоја политичка структура ќе се смени, имаме ситуации кога бројни проекти кое

Read more

Нема загуби на струја, истата некој ја краде или не плаќа!

Навистина не ми е јасно, како некој се осмелува да ни подметне термин „загуба на струја“? Каде се губи истата? Системот е целосно автоматизиран,

Read more