Промоција на книгата „Записи за молитвата од Евагриј Понтиски“

Вечерва (сабота, 16 февруари) во Литературното кафè „Метаноја” (Максим Горки 19) со почеток во 17:00 часот ќе се одржи промоција на книгата Записи за

Read more