Македонската поставка на годинешното Венециско биенале (фото)

Вчера (петок, 31 мај 2013 година) во Венеција беше отворен Македонскиот павилјон, на овогодинешното 55-то издание на Венециското биенале. Македонија е претставена преку Националната

Read more