ДЛУМ – Изложба на новата млада генерација 2017-2020

Друштво на ликовни уметници на Македонија – DLUM утре (петок, 6 март) во 20 часот ќе ја отвори изложбата „ДЛУМ нова генерација на млади“.

Read more