„Цртај на мaкедонски јазик“ – изложба на ДЛУМ во „Арт хаб“

Изложбата „Цртај на мaкедонски јазик“  на Друштвото на ликовните уметници на Македонија отворена во Уметничкиот центар „Арт хаб“ во Скопје. На истата се претставија

Read more