„Деца на сонцето“ ќе биде претставен на Скопскиот филмски фестивал

Новиот македонски филм „Деца на сонцето“ на Антонио Митриќески, чија постпродукција е при крај, ќе биде ексклузивно претставен на 17. Скопски филмски фестивал, кој

Read more

(фото) Како тече снимањето на филмот „Деца на сонцето“

Снимањето на филмот „Деца на сонцето“ се одвива во пријатна, комотна и организирана атмосфера. Екипата поминува убави и продуктивни денови на сет. Еве неколку

Read more

Аудиција за статисти во најновиот филм на Митриќески

Денеска (26 април, петок) во Домот на култура „Драги Тозија“ во Ресен од 12:00 часот на пладне, па се до 19 часот ќе се

Read more