(видео) Филмот Трето полувреме јавно достапен за сите

Филмот Трето полувреме е објавен за пошироката јавност од страна на режисерот на филмот, Дарко Митревски. Филмот претставува една прекрасна љубовна приказна, која се

Read more

Аплауз за „Трето полувреме“ во Њујорк

Филмот “Трето полувреме” на режисерот Дарко Митревски, македонскиот кандидат за номинација за Оскар, викендов беше премиерно прикажан во Њујорк. Проекцијата се случи во киносалата

Read more

Скопска премиера на „Трето полувреме“

Филмот на Дарко Митревски „Трето полувреме“ својата гала премиера пред скопската публика ќе ја има на 27 септември (четврток) во киното Милениум. По премиерата

Read more