[Расказ] „Свадба или циркуз?“од Ана Чочкова

Деби расказ на младата Ана Чочкова. Таа дипломираше на Филолошкиот факултет во Скопје, на катедрата за Англиски јазик и книжевност, при УКИМ. Ова нејзино

Read more