Oтпочнува проектот за реконструкција на повеќе од 250 фасади низ цела Македонија

Министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска утре (среда, 25.4.2012 година) со почеток во 11:00 часот во просториите на Министерството за култура (објект Нова Македонија, 3-ти

Read more

Започна реконструкцијата на фасадите во Центар

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска, го најави почетокот на работата за реконструкција на фасадите во централното градско подрачје на Плоштад Македонија. Проектот

Read more