Јас имам талент – на грчки начин!

Нема што да се објаснува. Креативно, смешно, уникатно, шокантно! Двајца момци се појавуваат на грчката верзија од брендираноинтернационално шоу „Јас имам талент“ и имаат

Read more

Пиано концерт на Огненка Герасимовска

Во концертната сала на Музејот на град Скопје, утре со почеток во 20 часот, пијанистката Огненка Герасимовска ќе се претстави со свој концерт. 

Read more