Зоолошката со нови животни

Пар персиски леопарди (Panthera pardus saxicolor), познати исто така и како Ирански леопарди пристигнаа во Зоолошката градина.Леопардите доаѓаат од Зоолошката градина во Орса, Шведска.

Read more