Филмскиот омнибус „Некои поинакви приказни“ на фестивал во Германија

„Некои поинакви приказни“, омнибусот од пет кратки филмски приказни на млади режисерки од Македонија, Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Словенија, ќе биде прикажан

Read more