Четири армиски објекти во Битола прераснуваат во културни објекти

Министерот за одбрана Зоран Коњановски, денес со почеток во 11:00 часот во старата касарна „Стеван Наумов-Стив“ во Битола на министерката за култура Елизабета Канческа–Милевска

Read more