Скопјани вечерва ги очекува „културен шок“

Американскиот состав „Култур шок“ (Kultur Shock)  денеска ќе настапи со самостоен концерт во клубот „Хавана“ во Скопје. Пред македонската публика, на концертот со почеток

Read more