Дознајте дали сте под стрес

Оптичката илузија ја создал јапонскиот професор по неврологија Јамамото Хашиме, а во зависност од движењето на илузијата ќе дознаете дали сте под стрес. Се

Read more

Магионичари и илузионисти оваа сабота во градскиот парк

За вистинските љубители на магијата и илузијата, за сите фанови на НМАМ, во сабота на 07.05.2011 – во градскиот парк ќе се одржи настан

Read more