Електронска музика на македонски автори ќе биде изведена во Холандија

Овој викенд (25 и 26 октомври), членови на Сојузот на композиторите на Македонија и Македонската асоцијација за електроакустична музика (МЕМА) ќе ја посетат Холандија,

Read more

Дисфилхармонија утре настапува во Белград

Утревечер (четврток, 16.12.2010) скопскиот електронски квартет Дисфилхармонија

Read more