Електронска музика на македонски автори ќе биде изведена во Холандија

Овој викенд (25 и 26 октомври), членови на Сојузот на композиторите на Македонија и Македонската асоцијација за електроакустична музика (МЕМА) ќе ја посетат Холандија,

Read more