Трибини покрај одбојкарското игралиште во Градскиот парк

Град Скопје интензивно работи на функционалното заокружување на Градската плажа Парк. Изминативе денови екипи на Градот почнаа да градат трибина за одбојкарското игралиште. Изградбата

Read more

Обновени чешмите во Градскиот парк

Екипите на Град Скопје ја завршија изградбата на четирите стилизирани чешми за вода во првиот дел од Градскиот парк. Чешмите се направени од испрано

Read more