МОК со поддршка за коњичкиот спорт

Македонскиот олимписки комитет во соработка со Македонската коњичка федерација, по извршената комуникација со Меѓународната коњичка федерација (ФЕИ), обезбедил стручна едукација за Билјана Лазаревска, дипломиран

Read more