IN MEMORIAM: Почина Бранко Ѓорчев

По долго боледување синоќа (23 февруари) 2013 почина актерот Бранко Ѓорчев, директор на Драмскиот театар-Скопје. Ѓорчев е роден 1962 година во Неготино, во 1986

Read more