Промовирана монографијата „Антички монети“ од Бобан Хусеновски

Во Гевгелија денеска беше промивиран вториот том од монографијата „Антички монети“ на авторот Бобан Хусеновски. Според рецензентот проф. д-р Наде Проева, делото има големо

Read more