Изложба „Ателје, радоста на сликањето“ на Рубенс Корубин во Чифте амам

Националната галерија ја најавува изложбата под наслов „Ателје, радоста на сликањето“ од опусот на академскиот сликар Рубенс Корубин во објектот Чифте амам. Изложбата ќе

Read more