IN MEMORIAM: Почина Аки Рахимовски од Парни Валјак

Денес (22 јануари 2022), на 66 годишна возраст, почина Аки Рахимовски, пејачот на Парни Валјак. Александар “Аки” Рахимовски (Ниш, Југославија, 5 јуни 1955 –

Read more