Меѓународен награден уметнички конкурс

Здружението за едукација, уметност и култура АКАДЕМИЈА ЕУРОАРТ – Штип, Република Македонија распишува МЕЃУНАРОДЕН НАГРАДЕН УМЕТНИЧКИ КОНКУРС ВО ПОВЕЌЕ КАТЕГОРИИ. 1. Право на учество

Read more

Основана e академија „Анте Поповски“

Академија „Анте Поповски“ е основана во рамки на програмските активности на меѓународната поетска манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, што се одржа во родното

Read more