Меѓународен награден уметнички конкурс

Здружението за едукација, уметност и култура АКАДЕМИЈА ЕУРОАРТ – Штип, Република Македонија распишува МЕЃУНАРОДЕН НАГРАДЕН УМЕТНИЧКИ КОНКУРС ВО ПОВЕЌЕ КАТЕГОРИИ. 1. Право на учество

Read more