Одбележан светскиот ден на поезијата во Битола

Одбележан светскиот ден на поезијата со разговор за книгите „Некои златни времиња“ од Васил Тоциновски и „Судбината на буквите“ од Мирјана Стојановска… Во Народната

Read more