Oдбележана 100-годишнината од крајот на Првата светска војна во Битола

Дипломатскиот кор во Република Македонија, претставници на Собранието и Владата, градоначалниците на Битола и Новаци, претставници на АРМ, верските заедници и здруженија на граѓани

Read more