„Трето полувреме“ и пред битолската кино публика

Од утре (четврток, 04 октомври, 2012 година) филмот на Дарко Митревски „Трето полувреме“, ќе се прикажува во Големата сала на НУ Центар за култура Битола.

Поради големиот интерес за филмот ќе има по две редовни проекции во 20:00 и 22:15 часот.
Влезници можат да се набават на билетарата во НУ Центар за култура Битола, секој ден од 08.00 до 22.15 часот.

You May Also Like